ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Μέσω FB – 17.05.2024) Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου Δήμητρα Καραφώτη:  Ακόμη μία σχολική χρονιά έλαβε τέλος. Ευχαριστώ όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή κλεισίματος του σχολείου μας, με φαγητό, χορό και μουσική.Ευχαριστώ και όλο το 15 μελές συμβούλιο που βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση.#ΕσπερινοΕπαλΚατερινης.
ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  Θέμα: Εκπαιδευτική επίσκεψη των Τάξεων Β’ και Γ΄ του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης στην Κονταριώτισσα Πιερίας του Δήμου Δίου – Ολύμπου, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024. Κατερίνη, Τρίτη 14 Μαΐου 2024  (Δελτίο Τύπου) Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των Τάξεων Β’ και Γ΄ του Τομέα Γεωπονίας,
Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων Μαΐου 2024 Κάντε κλικ στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 για το κατεβάσετε σε μορφή excel.
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο – Ειδικότητα Αισθητικής Τέχνης Την Πέμπτη 18/04/24, στο Ε.Κ. / Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης,  υποδεχθήκαμε την make up artist Areti Itsiou. Οι Μαθήτριες της Ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης, στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων τους, παρακολούθησαν Σεμινάριο και εκπαιδεύτηκαν πάνω στην Τεχνική “Brow lamination”. Ενημερώθηκαν για τα Κορεατικά Προϊόντα, που αφορούν μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου.
Ευχαριστήριο της Προέδρου του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης Δ. Καραφώτη Κατερίνη, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 Θέμα: Επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη, στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης. Ως Πρόεδρος στο Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη, για την επίσκεψη
TOP