2017-12-22 Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης

Μία εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησαν οι μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης, με τη βοήθεια των καθηγητών και του δεκαπενταμελούς συμβουλίου, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Στο σχολείο υπήρχε ένας πλούσιος μπουφές από διάφορα εδέσματα, τα οποία προσέφεραν όλοι οι καθηγητές αλλά και ο φούρνος του κ. Γιάννη Στεφανίδη με τα φρέσκα τσουρεκάκια και το «Νόστιμο» Πιτάδικο του κ. Αναστασιάδη Δημήτριου με τις χειροποίητες σπανακόπιτες και τυρόπιτες. Το δεκαπενταμελές συμβούλιο συμπλήρωσε τον μπουφέ με αναψυκτικά και κρασιά.

Τραγούδι και χορό περιλάμβανε το ωραίο πρόγραμμα. Η χορωδία έψαλε χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Πόντο, τις Κυκλάδες και την Θράκη, με την συνοδεία της κιθάρας του κ. Χοριγκιάν, ενώ το χορευτικό του σχολείου με επικεφαλής την κ. Ελμαλιώτη, συμπλήρωσε με υπέροχους χορούς την εκδήλωση.

Πριν το πέρας της γιορτής η μαθήτρια και μέλος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου κ. Πετρίδου Μαρία, προσέφερε σε 4 μαθήτριες είδη γυναικείας περιποίησης. Τα 4 δώρα μοιράστηκαν κατόπιν κλήρωσης την οποία οργάνωσε ο Πρόεδρος του συμβουλίου κ. Τσολερίδης Μιχαήλ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση αυτής της διαφορετικής εκδήλωσης και ελπίζουμε να απολαύσουμε και άλλες στο μέλλον.